Євангеліє у віршах. Вступ!

Мене звати Галина Британ. Я народилась в невеличкому селі Стрілки, Львівської області, з дитинства говорила і мислила віршованими фразами, як мені тоді здавалося, – так розмірковують і розмовляють всі, і лиш пізніше від мами дізналась що це поезія… Але зараз не про це, я росла, навчалася, спокійно йшла своїм життєвим шляхом… А потім, в одну мить, життя поділилося на до і після. До – була весела маленька дівчинка, яка мала великі амбіції, будувала великі життєві плани. Після – доросла свідома людина, яка тільки тепер зрозуміла справжню цінність життя, яка тільки тепер навчилася цінувати те що дав Господь, яка жила кожним днем, раділа тому, що раніше не помічала, відкриваючи для себе істину, а не зашорені фразі і нікому не потрібні постулати. Я стала бачити Людей, їхні болі, тривоги, радощі, БАЧИТИ, і розуміти…
Цей переломний момент наступив коли мені виповнилося 20 років. В цей час я закінчила педагогічний коледж, саме вступила до Тернопільського педагогічного університету. Це було щастя (як мені тоді здавалося). Ось я в кімнаті збираюся на весняну сесію, і мені стає погано… Швидка… Лікарняні стіни, коридори…
Тоді мені допоміг Господь… Тоді я зрозуміла – Бог дав мені життя, тепер зберіг його, для чогось. Ще багато раз у моєму житті будуть ситуації, де я бачитиму руку Господню. І це все з кожним роком, з кожним днем наближатиме мене до нього.
Сьогодні мені 40 років. Я доросла жінка, любляча дружина і мати. Я щаслива, але не тому що я втілила ті молодечі амбіції в життя, а тому що я пізнала істину. Я відчула що Бог мене любить, відчула, що він зі мною завжди, і дуже сильно полюбила його.
Якось після сповіді у отця Ігоря Царя чудового священнослужителя, який став дуже близьким моїй душі, я задала питання Богу – що мені робити далі, куди рухатись? (на той час мені було 35 років, у мене була сім’я – синок і чоловік, але я ще не знайшла свого покликання, як мені тоді здавалось). Я відразу відчула відповідь – поезія стала литися рікою разом зі сльозами… Я зрозуміла, що те, найважливіше, що Господь подарував мені, я заховала від усіх під амбіціями і досяганням якихось примарних мрій… Я стала писати поезії, я зрозуміла, що слово має неймовірну силу і воно є моєю зброєю, моєю нагородою, моїм покликанням… Я писала і публікувала твори в мережі, потім стала друкувати книги.
Я бачила як поезія діє і це стало для мене головною метою – дати їй виконати свою місію, бо все, що дарує Господь моїй душі має виконати свою місію.
Якось, читаючи «Святе Письмо» я відчула, що маю зробити книгу, яка трішечки облегшить сприйняття Святого Писання, тобто адаптувати Писання у римовані рядки, щоб вони легше сприймалися людьми.
Так за один піст народилася книга «Господь посеред нас – І є , і буде»
За основу я взяла Святе Письмо від Матея. Євангеліє від Матея містить 28 глав, так і в цій книзі є 28 віршів. Кожен з них розкриває певну главу Святого письма від Матея. Це просто переказ Святого письма у віршах. Цією книгою, я хочу наблизити сучасного читача до Господа, показати що святе письмо зрозуміле і осягнути його може кожен, хто захоче пізнати Бога, хочу щоб кожна людина зрозуміла глибокий зміст Святого письма, хочу щоб кожна людина зрозуміла – Господь посеред нас – І є, і буде!
Щиро запрошую вас до читання. Дякую Богу за ВСЕ! Божого вам благословення! Ваша, Галина Британ.

15.10.2023р.  Упорядник Галина Британ.

Євангеліє у віршах. 1.Родовід Ісуса Христа 1 – 17 ; Надприроднє народження Ісуса 18 – 25

Щиро вдячна, що Ви любите мою творчість та відвідуєте мій сайт, в який я вкладаю багато своєї праці та зусиль.

У грудні 2022 року вийшла моя нова перлинка – найбільша книга поезії “Світає”, у яку увійшли всі топові вірші, які є тут на сайті.

Найкращою винагородою за мою працю є:

  • Купівля моєї нової книги;
  • Підписка на мене у соцмережах;
  • Донат на підтримку
  • *** 5169 3600 2176 0248 ***

Дякую за Вашу підтримку, вона дуже цінна для мене! З повагою і любов’ю, Галина Британ.

В наявності

Замовити книгу у соцмережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *